Google Ads

Google Ads ger fler besökare till er hemsida
Bli hittad när din målgrupp söker efter din produkt
Hitta nya kunder

Köp Google Ads med Ölandsbladet. Vi är Google Premier Partner och kan hjälpa dig att få ut det bästa av din sökordsmarknadsföring och nå dina mål. Med Google-annonser syns du på google.se samt på Googles partnersöksidor. Vi hjälper dig med både Google Sök och Google Shopping. Läs mer om skillnaderna längre ner på sidan.

Dina annonser visas när någon sökt på ett ord eller en fras som du valt. Att synas rätt på Google kan vara en betydande faktor vid ett köpbeslut. Vi hjälper dig att välja sökord och fraser, ta fram annonser och lägga bud på sökorden.

Att annonsen visas kostar ingenting. Du betalar först när någon klickar på annonserna och landar på din hemsida eller ringer dig genom att klicka på telefonnumret i annonsen. Det här kallas i dagligt tal för PPC eller Pay per click. Oavsett er tidigare erfarenhet av sökordsmarknadsföring, så kan vi hjälpa till!

Varför anlita oss för Google Ads?

Som Premier Partner till Google kan vi ge dig mer värde för pengarna. Många företag har redan upptäckt fördelarna med att annonsera på Google, men det kan vara mycket tidskrävande att administrera. Dessutom kan det vara svårt att hålla reda på nyheter, hur man bäst optimerar och vilka sökord potentiella kunder söker på. Vi kan det och håller oss hela tiden uppdaterade. Vi kan även koppla annonserna till ert Google Analytics-konto. Vi mäter, utvärderar och levererar rapporter där du kan följa hur din kampanj levererar. Därför tjänar du på att anlita oss som Premier Partner.

Läs mer

 • Konsumenternas nya beteende

  Enligt Sifo Orvesto anger 73% av svenskarna att de använder internet inför stora inköp. 77% av svenskarna använder en sökmotor när man söker information om lokala företag*. Att synas rätt på Google kan därmed vara en betydande faktor vid ett köpbeslut.

  Möjligheter
  • Du kan synas i önskat geografiskt område, med ett anpassat budskap.
  • Kunden ringer upp dig med ett enda klick från annonsen.
  • Du kan synas på rätt plats vid rätt tillfälle.
  • Du kan synas på mobil, surfplatta och dator.

  * Källa: Consumer Barometer. Google Sverige

  Bli synlig på Google på Öland och i Kalmar med omnejd

  Google Sök och Google Shopping

  Google Sök

  På Google har ni möjlighet att annonsera med textannonser och/eller produktannonser. Textannonsering är den vanligaste formen av Google-annonsering. Ni betalar endast när någon klickar på er annons, visningarna är gratis. Textannonsen kan innehålla erbjudanden, adress, telefonnummer med mera. 

   

  Google Shopping

  Att annonsera med produktannonser kallas Google Shopping. Det är ett sätt för e-handlare att nå ut med produktbild, pris, titel och länk till webbplatsen. Fördelarna med Google Shopping är att kunden ofta är närmare köpbeslut när den söker efter en produkt och får se en prisjämförelse direkt på Google. Fler shopping-annonser från samma företag kan synas samtidigt och även samtidigt som textannonser, vilket ger en bredare närvaro. Ni betalar endast för klick. 

   

  Spara tid – köp Google Ads med oss

  • Vi sätter upp kampanjen enligt era mål
  • Google-certifierad personal optimerar kampanjen löpande
  • Vi hjälper er att mäta och utvärdera

  Ölandsbladet är Google Premier Partner

  I våra sökpaket ingår

  • Vi skapar ett Ads-konto
  • Vi tar fram sökord som ger bra effekt för er annonsering
  • Skräddarsydda annonstexter
  • Löpande optimering av certifierad Campaign Manager
  • Skriftliga rapporter månadsvis
  • Fri tillgång till sida med dagsfärsk statistik om kampanjens resultat
  • Koppling till Google Analytics-konto (om konto finns)

  Vi skräddarsyr paket passande för er från 5.000 kr/månad. Paketet inkluderar hanteringsersättning och det är ingen bindningstid. Samma servicenivå ingår oavsett investeringsnivå.

  Med högre budget får ni möjlighet att synas vid fler Google-sökningar och därmed bättre potential att öka besöken till hemsidan.