Rekrytering

Rekrytering med hög lokal räckvidd
Nå passiva och aktiva arbetssökande
Upprepad synlighet på vår sajt

En lyckad rekrytering är en ren investering för företaget. Vi hjälper dig att nå flest personer i regionen och skräddarsy det marknadsföringspaket som når dina kandidater på bästa sätt.

En lyckad rekrytering

Många lyckade rekryteringar har genomförts när man når ut även till alla som inte aktivt söker jobb, men ändå kan tänka sig att byta arbetsgivare. Att då synas i tidningen och på nyhetssajten och inte enbart på forum där kandidater aktivt söker jobb är en framgångsfaktor. Det är också ett utmärkt tillfälle att göra reklam för ditt företag och säkerställa din plats i läsarnas medvetande.

Genom Ölandsbladet, som är en av Sveriges starkaste lokaltidningar, och olandsbladet.se får ni oslagbar räckvidd. För att få ett bra och kvalitativt resultat rekommenderar vi ett rekryteringspaket med platsannonser i Ölandsbladet tillsammans med digital annonsering på vår jobbsajt.

Jag är intresserad av att rekrytera

Kontakta oss!

Läs mer

 • Rekryteringspaket

  Annons i tidningen

  Förutom att nå aktivt arbetssökande, är det här platsen att tilltala och nå ut även till alla som inte aktivt söker jobb, men ändå kan tänka sig att byta arbetsgivare. Det är också ett utmärkt tillfälle att göra reklam för ditt företag och säkerställa din plats i läsarnas medvetande.

  Toppjobb på vår sajt

  På vår startsida finns en ruta där aktuella jobbannonser rullar. Där syns ni med er logotype och rubriken samt en kort beskrivande text om tjänsten. Annonserna är klickbara med länk till den aktuella annonsen på Lokus Jobb. Intresset för er platsannons går att följa i realtid.

  Sökbar annons på Lokus Jobb

  Från vår sajt länkas man in till hela platsannonsen på Lokus Jobb. Lokus Jobb är en tjänst där man samlar platsannonser från ett 60-tal morgontidningar i Sverige på ett och samma ställe. Din annons är sökbar per bransch, yrke, företagsnamn, län, kommun samt sökbar med fritextsök. Man kan skicka in sin ansökan direkt från sidan.

  Vi har färdiga paket som innehåller print och digitalt samt sociala medier. Kontakta oss för mer information.